Vinterfredag...







Vilken dag det varit idag, såå fint med all gnistrande snö & solen som var framme hela dagen.
Att vinden från igår var någon annanstans gjorde vädret helt perfekt!
Här är vi home alone då dalingen är på julfest & nu när pojkarna är i säng ( S är inte van vid att det inte är pappa som nattar så vid 21.30 satt han och somnade i soffan mot att annars somna vid halv åtta... jag kan verkligen inte få honom att sova....) känns det verkligen tomt i soffan.

Använder tiden till att lacka naglarna juligt röda & testar mina nya produkter från Decleor. Efter att jag lärde känna Zara i mammagruppen på Tjörn har jag lagt ner min dåliga vana att tvätta bort sminket med tvål och på sin höjd använda lite bodylotion efteråt om jag varit torr... Hon fick mig att använda Dermalogicas produkter vilka jag tyckt jättemycket om men de är inte lätta att få tag i här i stan, visst kan man köpa på nätet men vissa saker gillar jag att köpa över disk så nu blev jag pålurad att testa Decleor...
  har rätt så känslig hud och speciellt nu när det är så kallt.... nu efter tvätt, mask, serum & balm känns det riktigt bra. Len som en barnrumpa, eller som Axel, han har ärvt sin fars hud eller något för han är helt fantastiskt len. Det var min kusin Ljungsbroprinsen också och jag minns när moster skrattade och sa - "Tänk att den här lena rumpan kommer bli stor och finnig" nu tror jag iof inte att den blev så värst stor eller finnig men det är häftigt att tänka att mina små pojkar skall bli stora vackra män ( klart att de blir vackra, det är alla barn i sin mors ögon...) och bli större och starkare än lilla mig, det är såå COOLT! De kommer vara mammas pojkar forever och jag kommer klema bort dem något otroligt... kanske att de på sin höjd får varsin uppgift som att typ ta ut soporna varsin gång i veckan eller nåt ( så hade ett gammalt ex det å jag undrar om han gör mer än så nuförtiden :-)....) 

Funderar på om jag ska slå in julklappar, bada eller gå och sova. Lutar åt det senaste men samtidigt vet jag hur skönt det är att slippa tvätta håret imorgonbitti, M kommer vara seeg efter ikväll och barnvakterna kommer klockan tio så vi kan fixa sista inköpen inför jul å jag vet att det är mycket att fixa på morgonen eftersom man inte vill åka ifrån ett hem som ser ut som värsta Rent hus-kaoset... ska verkligen ta vara på juldagarna i Norrland då man sitter där man sitter och inte kan fixa eller föbereda något för som det är nu är vårt hem verkligen ett ständigt inferno av leksaker, smulor, grus, gammal torkad spagetti, ingrodda vällingfläckar, damm, badankor, strumpor, nappar, toarullar...............etc i oändlighet.... det finns alltid hundra saker att göra och man får prioritera bort typ 90 av dem..
Puss & kram & Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sis

Klema inte bort dom för mycket bara, då kanske dom blir som Bonn-Roger, Culan lägger redan sin egen tvätt i egen tvättkorg, funkar bra. Kan dunte styra upp min hy lite, känner mej som Läder-lotta transfeja just nu, lycka till med shoppingen, pussi

2009-12-19 @ 13:35:03
Postat av: Zara

Decléor har fantastiska produkter, jobbade ett tag med dom och saknar dom ibland, speciellt oljorna och deras balm.



Kram

2009-12-19 @ 15:13:58
Postat av: Sara W

Hudvårdssrummet på Klostergatan har Derma-produkter! Ett rätt bra utbud tycker jag och de som jobbar är himla duktiga!

Var förbi Ida idag, lånade lite grav.kläder är liiiiiite trött på det jag har nu i v 31. Ett par jeans från dig är med, ska vara rädd om det!

2009-12-19 @ 17:59:33
Postat av: Hemma hos Katta

Mysiga vinterbilder! =)



Gillar också Dermalogica och brukar oftast beställa från Lookfantastic. Superbra priser och snabb leverans!



Ha en fortsatt mysig kväll, kraaam!

2009-12-21 @ 19:17:38
URL: http://kattabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0