När det inte blir riktigt som man tänkt sig...

God eftermiddag, har precis vaknat efter en två timars nap med Siggisen.. behövde det efter en lite jobbig förmiddag.. lite jobbig för oss & SJUKT jobbig för honom... det var länge sen jag var så arg på mej själv.
Det började med att lillen vaknade & småkräktes hela natten, en sådär 5-6 ggr. Han hostade lite kräktes  - blöö... sen skrattade han, pratade lite & somnade om... sista gången var vid fyra o sen rullade morgonen på som vanligt utan konstigheter förutom en otrolig otrevlig blöja.

Vi trodde att det var en liten släng av något & valde att inte va så jädra präktiga som vi alltid är, så vi åkte ner till Göteborg.. ett otroligt soligt & superhärligt Göteborg med 12 grader varmt o solglasögon överallt!
Vi gick runt lite & när det var dags för brunch på Soho höll det inte längre, vi bytte blöja, han skrek, bytte blöja igen, han skrek, försökte ge honom mat - han skrek... när vi skulle byta tredje fanns det inga kvar i väskan så vi fick ta min Ceasarsallad "to go" o fick pengar tillbaka för buféen. Mitt i allt kommer Carro, åh vi som skulle sutit ner o käkat o pratat i lugn o ro eftersom vi inte setts på jättelänge, näe det blev inte så...
vi gick helt enkelt mot bilen o när M är inne på Konsum o jagar blöjor så spyr lillisen ner hela mej.. paret på bänken brevid tittade medlidsamt på oss & gloende ynglingar gick förbi o det såg ut som om dom tänkte      - UH, aldrig i livet några barn! 
o jag tänkte - Uh, aldrig mer magsjuka på stan...
nu får vi bara hoppas att vi inte blir sjuka allihop...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0