Godnatt!


Efter en halvseg dag med bara en massa "måste" saker att göra så ska jag krypa till kojs å läsa...
har precis börjat i Mons Kallentofts Sommardöden, gillar honom skarpt å så är det lite kul att det utspelar sig i Linköping... man ser allt så tydligt framför sig... hoppas på en lite roligare dag imorgon (ska försöka få med mej M ut till Skärhamn & kolla på en jacka som jag skulle behöva....) Natti!

Kommentarer
Postat av: Ulrika Drevo

Hej Sara,



Aven jag ar inne och laser din blogg lite da och da:-) Vill forst forstas gratta till det lilla underverket Axel. Skont att allt gick bra. Sjukt mycket som har hant dar hemma medans jag bott har i Sydney. Du har tva sma och snart har din syster det ocksa..



Jag laser ocksa just nu Sommardoden.(Mamma och slakt skickar regelbundet over bocker pa svenska...Valdigt uppskattat!!) Har tyvarr inte kommit in i den lika bra som jag gjorde i den forsta. Den var otroligt bra tycker jag. Ocksa kul att den utspelade sig i Ljungsbro...Larares namn typ de samma som pa riktigt och aven en del Ljungsbro orginal som dyker upp i boken.



Ha det sa jattebra dar hemma och lycka till med flytten!! Och stadningen...:-( URK!



Kram Ulrika

2009-05-20 @ 06:55:13
Postat av: sara

Kul å höra från dej, det var länge sen!

a det händer mycket här, det är kul, ska bli roligt att komma hem igen, inget du o Ian funderar på? några ungar o hus i Ljungsbro?

Sköt om dej, Kram!

2009-05-20 @ 13:43:19
URL: http://saramartha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0