HöstfintÄlskar fina blommor utanför dörren!

Fick en blomstercheck på posten när jag fyllde år som jag hade tänkt spara tills vi flyttat men så kom jag på att fina uteblommor kan jag ju lika gärna köpa nu så får jag njuta av dem lite längre... Pojkarna hjälpte till att plantera & jag blev riktigt nöjd... det finns inget lättare sätt att bli på bra humör. Kunde inte låta bli att köpa några cyklamen även om de kommer att frysa ihjäl när det blir några minusgrader, de är ju så fina.
Förmiddagen här har bestått av några mils bilåkande mellan dagis, M:s jobb & hemmet så nu ska jag sätta fart så jag får något gjort härhemma innan det är dags att gå till jobbet. Ska snöra på mig träningsskorna och springa en sväng.
Blev helt rörd imorse när barnen skulle på utflykt med dagis & så fort vi kom in på gården kom en liten tjej fram och ville hålla Sixten i handen när de skulle gå två o två på led.....Så SÖTT!  Mina stora pojkar!
Onsdagskram!

Stockholmsweekend

Har ni vägarna förbi Stockholm måste ni bara boka in ett besök på denna underbara restaurang!
B.A.R. Blasieholmens Akvarium & Restaurang. Fantastiskt mysig miljö, suverän personal & stor fräsch fisk & köttdisk dit man går och pekar ut vad man vill ha lagt på grillen. Därefter väljer man tillbehör. Jag valde en massa goda tapernader, sallader & grillad sparris.
En riktigt lyckad födelsedagsmiddag med daling i lugn och ro.
Efter middagen var vi på Oscarsteatern och såg Henrik Dorsin i kvinnokläder för att därefter spendera natten på Anglais där både gymmet & frukostbuffén fick toppbetyg....
Längtar redan till nästa födelsedag å tänk då fyller jag trettio.... hmmm det är ju helt overkligt...
Tisdagskram på er!Sen sist...


Lite utav en sammanfattning. Sensommarsemester med mycket regn på Öland, födelsedagar & landethäng...
Pojkarna växer så det knakar.
Puss,kram & sov sött!


Hösten är här!
Augusti, september & snart oktober. Nu måste jag komma ikapp verkligheten & få bloggen levande igen.
Har fått suget tillbaka.
Ikväll kommer det bilder från tiden som gått. Nu: Ledig dag som jag tänkte fylla med Öppen förskola, en tur till farmor C om hon är hemma & lite inhandling av målarfärg. När verkligheten med heltidsjobb & fläng till dagis är igång så får man prioritera sin tid men alla mår bra & vi ser flytten närma sig med stora steg, ljuvligt!
Kram från oss!

RSS 2.0