Last night in februari


Godnatt och byebye februari & vintermörker
nu vill vi ha ljus, sol, vår och en massa blommor som inte dör
(tulpaner är jag bra på iallafall)

Vet inte vad jag gör för fel med mina blomster, murgrönor är visst det enda jag kan hålla levande längre än ett par dagar. Min stora fina underbart vackra Hortensia som jag köpte häromdagen frös nog ihjäl på vägen hem trots allt papper jag slagit in den i. Stendöd. Näe det blir plast i fortsättningen. Lika mycket glädje man får av levande vackra blommor -lika förbannad blir jag när jag ser det vissna eländet. M har nog rätt, speciellt gröna fingrar har jag nog inte även om jag gärna vill tro att jag fått det i bröstmjölken.
 Puss & Kram och godnatt på dig, imorgon är det mars!

At mums place!




















Söndagsmys på landet för att fira mamsen som fyllt år i dagarna.
God mat och mysigt sällskap. Lugnt och rofyllt som alltid där ute i skogen.
Nu dags att sova, en lång vecka ligger framför mig.
God natt alla fina!

Saturday Pics!



Lördagslångfrulle...

sjörövarlek...

lite nervös inför allra första klippningen hos frisörskan...

som visade sig vara en man med inte allt för mycket tålamod,
tur att S var gravallvarlig & skötte sig exemplariskt...

Stolt, nöjd och glad. Vi firade med godis, Starwarsshopping och självklart

när S får välja - delade en köttbulletallrik på Ikea...









Dagen avslutades med hockey & korvgrillning på sjön, SÅ skönt att vara utomhus en hel eftermiddag och grabbsen älskar när det kommer förbi folk och hänger med oss.. Superhärlig dag!

Godmorgon Sköna lördag!

Här sitter jag pigg som en mört sedan 05.50 imorse. Både jag och M var helt slut igårkväll så jag tror inte att kl var mer än 22 när vi gick och lade oss. Nu när min kropp är van att gå upp så sjukt tidigt så känner jag mig jätteutvilad efter 8 timmars ostörd sömn. Nu sitter jag här och kan nästan inte hålla mig från att gå upp och väcka de andra. Har en enorm längtan efter pojkarna hela tiden. På jobbet kan jag nästan inte tänka på dem utan att längta ihjäl mig och så fort de somnat på kvällen saknar jag deras eviga tjat, skratt och lena händer... Härligt är det... Idag ska vi ha en mamma-Sigge dag med premiär hos frisören..
KRAM

Varm i hjärtat


Hittade den här fina lappen när jag städade tvättstugan ikväll.
SÅ gulligt & jag blev alldeles varm i hjärtat av stolthet.
Får städa lite till och se om jag hittar Sigges, ska spara dem och ta fram när jag sitter som 80-åring på en farstukvist någonstans vid havet...


Full fart!











Vissa dagar känns sådär sjukt effektiva, idag är en sådan dag.
Bak, tvätt, Ikea, mathandling, farmorfika, blomstershopping... härligt med lediga vardagar.
Dagens Sigge och mamma-bråk: 1: mitt läppglans överallt i tvättstugan samt i S:s ansikte o hår med förklaringen att han var en tiger ( de kör hårt med ansiktsmålning på dagis...)
2: Gullisarna valde varsin blomma på Blomsterlandet som de sedan prompt skulle hålla i på vägen hem i bilen.
Axel satt fint med sin i handen hela vägen hem medans den andra marodören halvvägs bad mig om en ny blomma... den gamla och jorden var utspridd i hela bilens baksäte...
Nu: köttfärssås och spagg och sedan tidig läggning av trötta pojkar. M på partaj ikväll så tv:n är min!
Kram!

Ledig torsdag!


Godmorgon från oss i soffan framför barntv!

Välkommen sköna torsdag! snart helg och idag en extra ledig dag fast helgen snart är här - LYX!
Veckan springer ju iväg, måndagen jobbade jag som vanligt, tisdagen spenderades i stockholm med utbildning, efter mycket om o men var vi framme i huvudstaden efter en polisman i diket, en långtradare nästan i baken på bilen, diverse körningar mot rött samt en sightseeing i Sumpan senare.... hade roligaste dagen på länge måste jag säga, som vi skrattade! resan inkluderade även en bilkö i ungefär två timmar då en av tjejerna var så kissnödig att hon var tvungen att i höga klackar vada i djupt dike och över ett viltstängsel för att kissa...
En liten tur förbi nya fiket på NK hann vi med och det var SÅ snyggt, inrett och designat av Espresso House grundare Charles & Elisabeth Asker, Gå dit, ta en latte och en cupcake om du befinner dig i Sthlm är mitt tips.
Riktigt riktigt snyggt!
Nu ska här bakas frukostbröd, Önskar en mysig dag! Kram
!

Solig söndag på sjön!





Vilken härlig dag vi haft här på landet. Nu är det ju inte riktigt landet men dagar som idag känns det verkligen så.
Älskar att vi byggde huset här i området utan att tänka så mycket och bara gick på känslan att det skulle bli fantastiskt bra. Trivs hur bra som helst och det är alltid underbart härligt att komma hem vilket betyder så enormt mycket... Nu badar två smutsiga grisar och jag laddar för veckans bästa tv-kväll...

KRAM!

Februarihelg!



Godmorgon! -24 grader. Brrr. Jag läängtar efter vår så det bara skriker inom mig, tills dess får man klara vintern så gott det går. Tända ljus & thermobyxor är nog det bästa.
Nu: kaffe & Bolibompa med vägra sova länge killarna! Njut Söndagen!

Fredag 11:e februari 2011

Var är min kamerasladd??
Kvällens stora mysterium. Letade i arbetsrummets garderober och lådor men allt jag hittade var en några månader gammal banan. Får göra ett nytt försök när orken är större. Nu ska jag ha lite välbehövlig sömn efter en låång arbetsvecka med uppstigning 05.10 varje morgon... Gud så skönt det ska bli att sova lite längre imorgonbittti. Efter frukost ska vi åka ut med pojkarna till landet för att sen ta en liten tripp till världens bästa stad Göteborg och världens goaste Iida & Tomas... 
Natti Natt Och Mysig helg på dig!

Bild från en helg i Gbg förra våren, nu anar jag att Iidas mage är lite rundare, Å det ska bli så roligt att se dem!

ojojoj

Tiden flyger och jag hinner inte med.... jobba, träna, städa, greja å så jobba lite igen... vips så är det februari och jag har en hel massa att uppdatera med. Just nu är huvudet mest fullt av inredning. Lampor om jag ska vara ärlig. Höll just på att klicka hem en ruskigt kitchig sak i rosa o turkost, en kristallkrona i plast som såg riktigt cool ut i senaste sköna hem, men hindrade mig i sista sekund. Har spanat in en annan i min favoritaffär i Norrköping. Den blir det nog, måste bara spara lite först... Nu sängläge med en bunt tidningar å imorgon är det fredag! Guuud SÅ härligt!
Stor torsdagskram från mig! ( har sett att det faktiskt finns några som fortfarande kikar in här trots att det måste vara jordens absolut tråkigaste blogg just nu)


RSS 2.0