En kväll i juni


Kom på att jag glömt föreviga denna härliga kväll här på bloggen. Syster gifte sig i Nice i april och fick en liten "fruhippa" av oss tjejer en kväll i slutet av juni. Jag & hon hade bestämt date på champagneverandan å sen blev vi bara fler å fler... "-men jag tyckte precis jag såg Anna därborta.... men det tycker jag ju jämt, vad skulle hon göra här". Suveränt roligt hade vi, kändes som en liten kick of för sommaren, nu ser vi fram emot festen som kommer! 

Cathrine & kusin Jullan (precis hemkommen från Colombia, nu hoppas vi att hon stannar eller iallafall flyttar lite närmre..)

Stockholms- Anna (eller som hon heter i min telefon, Anna-Shop, är det någon som vet hur man shoppar så är det hon :-)







Hjälp, var e vi påväg?

I hissen..

Väl uppe i mammas och pappas lägenhet, hmm, vilka är här egentligen?


Mycket lyckat!

Ölandsshopping


Minst ett besök på VIC & MIC i Löt är ett måste när vi är på Öland.
Vissa år har jag plockat ihop både mina och M:s födelsedagspresenter från hans föräldrar här, då blir han jätteglad :-)
Iår var det ganska lugnt med shoppingen, man skulle ju kunna tro att det skulle vara tvärtom med hus och allt men det är ju som sagt ganska fullt. Sedan är det ju en i familjen som ska bli student i höst, så det är nog bra att inte köpa allt jag ser även om jag skulle vilja. Kanske tur det för går jag loss på mer småpryttlar här blir det snart ganska mycket förmycket... det där med en sak in -en sak ut har jag inte mycket för,lite väl slösaktigt för min smak.

Sötisen Ellen tog hand om Axel, köpte klubba och underhöll honom. Hit hittade jag och Sara i allafall, Gårdby inredning och café var svårare, tillslut fann jag och M det söta lilla stället när vi åkte runt på ön en regnig dag... hit kommer jag absolut ta en sväng varje gång jag får tillfälle, hur mysigt som helst. Precis ett sånt här ställe skulle jag gärna driva själv, helst här ute på tomten med Iida... här förälskade jag mig i en köksklocka och en ljusstake, och båda sakerna fyller ju en funktion så då är det ju faktiskt okej..











En massa gott & vackert!

Dåliga bilder som jag tog med telefonen i farten

Här äts det välling, dricks kaffe och tittas på morgontv. Molningt ute och helst skulle jag vilja åka in till stan och simma lite men det tar ju så lång tid så det blir nog promis och morgondopp här hemma istället.
S fick en drake igår som han bara vill flyga med och sen är planen att vi ska hälsa på vänner på landet.
Dagens tips: åk till Åhlens och gå loss på rean, jag köte tre meter urfint tyg igår för 40 kronor, symaskinen står här och väntar så nu ska det sys kuddar till altanen, ÄLSKAR att fynda så.. fanns mycket fina kläder också men killarna var inte på shoppinghumör så jag hann inte titta där
Njut lördagen! KRAMS

Mitt vita hus - äntligen!


Efter en veckas målning kan vi säga att huset är nästintill färdigmålat.
Några drag kring fönster kvar och garaget som jag tänkte ta mig an eftersom det känns som jag inte har bidragit så mycket som jag skulle önskat. M har målat som en besatt hela dagarna och stor ovärdelig hjälp hade vi av grabbarna i helgen. Tack snälla ni för allt jobb och för en grymt rolig helg! Verkligen nytta med nöje, hur kul som helst!
Tack Iida & Erika för härligt häng, alltid lika skoj!



















Lilla underbara E måste vara världens nöjdaste bebis, livsfarligt go och absolut ingen man ska träffa för ofta om man bestämt sig för att inte ha fler bebisar i huset på några år....

Här klev jag och A upp klockan 05.30 vilket är väldigt tidigt och absolut inget som hänt ofta den här sommaren.
Men eftersom han slocknade tidigt i soffan igårkväll så var jag inte helt förvånad och ganska pigg ändå kände jag mig även att klockan var så lite. A vaknade och skrek att han "vilde ha äppeljuice", igårmorse var det coca cola... som tur var fick jag tyst på honom med ett skalat äpple och lite välling.. han är grymt envis så när han väl får för sig något så är det inte ofta han ger sig.. är klockan dessutom 05.30 å han skriker så att de andra två i huset nästan vaknar så kan man ju bli lite trött...

Idag ska ställningen tillbaka, härligt! sen ska jag fortsätta mitt projekt Walk- in- closet som jag startade igårkväll, hyllor ska upp och lite annat fix... Var på Ikea och hittade ett badrumsskåp till badrummet uppe så nu är det förvaringsprio här hemma, det är så härligt när man väl tar tag i det.
Nu ska jag försöka få med A på en morgonpromis ( köpte även en ny badrumsvåg igår eftersom den gamla så lägligt gick sönder innan semestern så en morgonpromis skulle nog inte skada :-) Ett par goa semesterkilon blir agustiprojekt,

Önskar en härlig fredag!
KRAM!

Harry






Så var det dags för Hedning-Harry att ha dopkalas. God mat, inget regn, och väldigt roligt att äntligen få träffa systrar med respektive och barn. Harry Marcus. Det är häftigt med namn, något annat namn än Harry skulle verkligen inte passa, han är en Harry, helt enkelt. Precis som Sixten verkligen är en Sixten.


En Pärla i Borgholm




























Min vän Stina bjöd på frukost i sitt lilla mysiga, ganska nyinköpta hus mitt i Borgholm.
Det var precis så sött som jag själv skulle vilja ha det om jag skulle ha mitt alldeles egna lilla hus.
En uppväxt lagom stor trädgård och ett litet pastelligt kök där Leila när som helst skulle kunna storbaka cupcakes med rosa glasyr. Ubersött.

Jag och Stina lärde känna varandra när jag hade ett cateringuppdrag på en Pr-byrå med mitt gamla jobb i Göteborg. Fyra trappor upp utan hiss i ett gammalt hus, ojojoj vad vi sprang upp och ner med vår Italienska buffé... många roliga människor och väldigt trevligt trots endel jobb är ändå minnet från kvällen.
Där träffade jag en vän till Stina som frågade om det inte fanns några extratimmar till hennes fattiga studentväninna, jag ringde Stina & sedan gjorde jag det så ofta jag bara kunde, hon är världens skönaste människa, alltid med hundra historier att berätta på sitt galna sätt om alla sina resor världen över, man skrattar så man dör..
Himla mysigt att ses och min övertygelse om en gammaldags trädgård härhemma är om möjligt ännu starkare än innan...

Torsdagskram!

Ölandsdagar


Solnedgång på stranden

Strandbaden

Discokungar













Många djur & mååånga karuseller även iår på Ölands Djurpark


Å poolen den kom upp tillslut. perfekt för grabbarna att lära sig simma i, förhoppningsvis mäter den några grader varmare nästa år, premiärdoppet var minst sagt svalkande, typ sexton grader :-)


Båstad






























Vi lämnade husvagnen för en dagsutflykt till Båstad. En orgie i fina hus, underbara blommor, smakfullt inredda krogar, vita piké tröjor, storslagna båtar & kritvit sand...
Lovely!

Tylösand










Mina killar. Jag älskar er så att hjärtat värker.


Lite mera Västkust






M:s favvo karusell

Grabbarnas favvo, jag tror vi åkte den fem eller sex ggr...

Äntligen fickn vi se världens sötaste lilla Edvin, helt underbar liten kille!



Min mogna man. Snart 33 och tycker fortfarande att det är tufft att förstöra fina bilder med att peka finger

Jordens tröttaste killar. Lite Zara-shopping, god lurre, Liseberg & date med goda vänner.
Göteborg, du har alltid en plats i mitt hjärta, jag älskar dig innerligt!
En annan gång, ett annat liv i en annan tid så kanske vi passar varandra bättre

Nu är det fredagkväll. Grabbarna är utkörda till mamsen o pappsen för en helg på landet.
Jag dricker vin och njuter lugnet. M dricker öl och surrar med två gamla Gävle polare framför tv:n på övervåningen.
Imorgon ska här målas hus. Big time. Senaste väderrapporten ser faktiskt inte så illa ut, har kollat flera ggr om dagen senaste veckan och det har bara varit regn regn regn men nu helt plötsligt verkar det ljusare.
Vi hoppas på uppehåll så att vi kan avsluta morgondagen nöjda o glada med ett vitt hus och en riktig skiva..
Nu måste jag läsa färdigt en spännande upplösning i Mari Jungstedts "den farliga leken" så jag säger puss o kram o go´natt!  


Campingliv













Tro det eller ej. Livet med husvagn passade oss alldeles förträffligt bra.
Grabbarna trivdes, jag läste böcker och njöt av att inte springa runt och småstäda hela tiden och M njöt av att kunna dra vidare när tristessen kom. Veckan var faktiskt vår bästa semester hittills, ( som familj, Kreta innan barn var ju också ganska härligt...)

Vad vi lärt oss inför nästa år är detta: Liseberg har två campingar i centrala Gbg, Delsjön är en grusplan full med fulla hårdrockare när Metallica har spelning på Ullevi. Här är inte så barnvänligt då man riskerar förstöra Cabbyn när man burnar därifrån samt blir ett lätt mobboffer om man har Fred Perry piké :-)

Lägga några kronor mer på vagnen. Det är ju skönt med ett komplett förtält samt mögelfritt kylskåp.
(Om det nu inte var så att det bara var M som inte fick upp tältet, i såna fall är det bra att prova hemma först..)
Ja det var väl det. Jo en sak till ja, sätta på vagnen ordentligt så den inte ramlar av när man backar....

Puss & Kram & Gonatt! 






RSS 2.0