Tisdags-pics!


Ledig tisdag. Shortsshopping till grabbarna, klippning för S, A blev sugen men fegade ur och frisörmannen  läxade upp mamman att balsam, mycket balsam skulle i ruffset innan klippning nästa gång ( jag hade ju inte ens tänkt att A skulle klippas det var ju han som sa att -"jag har tio minuter, jag tar lite på den lille också" och tittade medlidsamt på hans Einstein-friss... två tag med saxen blev det innan A skrek så att det hördes över hela köpcentret och när det var dags för betalning bjussades det så snällt på dessa två klipp... hmm han är lite egen den där karln men jag vet inte riktigt
var jag ska gå annars. Var går ni? Nog om det. På eftermiddagen kom våra gamla grannar hit på fika. Grabbarna levde om som vanligt och lilla E tittade storögt. Tänk så fort det går, sist de var här var han en liten spädis och nu världens gosigaste lilla kille.. så där så man bara vill gosa och sniffa och krama... så kort tid som de är sådär, alla säger ju det hela tiden men man fattar inte...lite hann vi prata iallafall och det är alltid lika mysigt. En bra dag helt enkelt.

Godmorgon tisdag!


Här äts det frukost och planen för denna lite mulna tisdag är frisörbesök för S och lite matshopping. Efter lunch får vi mysigt bebisbesök så det behövs plockas iordning lite här också, Ha en skön tisdag! Krams
Lite bilder från en ostadig måndag:

Morgonpromenaden slutade med springtur hem i hagel o regn...

Efterlunch- utflykt med fika till sjön slutade även den med att vi fick springa hem och äta tårtrester i garaget...

Ett paket från Norrland gjorde eftermiddagen, Tack farmor & farfar för välbehövlig påfyllning i sommargarderoben!

Vilken helg!


Igår hade vi en riktigt härlig kväll med härliga vänner. Grill, vin & lekande barn i kvällssol, försommar när den är som allra bäst...


Grabbarna tyckte det var superkul med en liten tjejja på besök, lilla Line fick låna både bilar och Starwars lego :-)

Lill-chaffis och stor-chaffis älskar besök..


SÅ söt! (och väldigt intresserad av min Iphone)

Idag tog hela familjen sovmorgon till 09.10 vilket är flera timmar senare än vanligt. Trodde inte att det var sant när vi vaknade och med tanke på att det blev sent igår så var detta oväntade rekord grymt välkommet.

Efter en slapp förmiddag kom större delen av släkten förbi för att fira Axel. Nu känns det verkligen som att lillisen blivit firad ordentligt
Jehuuu, en ny cykelhjälm ( med grönt spänne. den gamla åker i sopen pronto)

Jag fick Märtha-present :-)
"Nämen, nu kommer lilla Karl-Axel"

Martin och Agnes kom förbi med senaste tillskottet bland alla majbebisar.
Lilla Karl-Axel föddes två veckor för tidigt och damp ner i onsdags så nu har Axel och sysslingen samma födelsedag.. det är lite coolt!
Njuter av att kunna samla släkten utan att allla sitter och står på varandra, det känns verkligen lyxigtBallongfest!När alla gått hem och vi var ute på tomten försvann A, jag tog honom på bar gärning i tårtan :-)
Tack alla underbara för en härlig helg!
KRAM!

2 år på jorden!


Så fyllde vår lilla Axel hela 2 år. Två innehållsrika år. Nu har jag ingen bebis längre.
Här med bästa presenten - en jiiiktig fotboll!

Tiden går fort!!

Barbapappor

Jag ÄLSKAR rosa!
Förskolans Barba-tema avslutades i veckan med en liten vernissage. Barnen fick gärna klä ut sig till någon av figurerna och hos oss var det Barbapappa som gällde. ( Jag la mig inte i, det var solklart för S och allt som är solklart för honom är även det för hans lillebror....)
Mycket bra val tyckte jag, de var SÅ söta och blir man inte bara helt lycklig av färgen? 

Vardagshäng i början av maj
Njuter av att ha lite lediga dagar med barnen... att jobba halvtid känns skönt just nu.
Ett bra beslut och lite mindre ångest. Spelar ingen roll om någon är sjuk eller det inte finns någon personal och jag slipper hoppa högt varje gång telefonen ringer. När jag är ledig så är jag ledig..

En massa kussehäng i sena april


Det märks tydligt att dessa två är födda med en dryg månads mellanrum, de är helt i samma värld. Leker, leker, leker.. Grymt söta!


En massa härlig VÅR bara...


Påsktårta hos farmor & farfar i stugan på Öland

Små påskharar i Borgholm'
Så såg Ölandsdagarna iår ut. Mycket fika, mat, Borgholmshäng, lekpromenader och ett par löprundor.
Några väldigt fina, förra året höll vi på att frysa ihjäl men iår var vädret helt underbart. Hann med en date i Kalmar på hemvägen & åkte förbi Matilda & Christians tomt... ser fram emot att få se det färdiga resultatet någon gång i höst, huset kommet bli fantastiskt fint..

ojojoj


vad många fiina bilder jag tömt telefonen på. Ikväll blir det uppdatering big time här på bloggen.
Ljuvliga vår, ljuvliga påsk, ljuvliga liv! nu ska vi fånga dagen och gå ut i solen.
Ha en skön dag! Kramar

RSS 2.0