PirrigtNu börjar det ta form, vårt fantastiska hus! Jag verkligen älskar det!
Av alla flyttar jag nånsin gjort så känns det här helt klockrent, inte så konstigt kanske när man får bestämma och göra helt som man vill. Detta är vårt hus för våra behov just nu.
Ett vitt enkelt trähus med liggande panel & övervåning. Precis det jag alltid velat ha. Grym känsla.

Köket blir underbart fint. Nu har kaklet kommit på plats även där vilket det inte hade gjort igår på lunchen så jag vill verkligen ut och titta hur det blev... det kliar även i fingrarna över att få upp siffrorna jag har i garderoben och min fina vita brevlåda som jag köpte för några månader sedan.....

Råkade fastna för "I own Brittains best home" igårkväll och fick en massa inspiration. Nu vet jag precis hur altandäck och trädgård ska se ut, huvudet är fullt av tankar och planer!
Ska bli häftigt att se vårt hem växa fram...
Torsdagskram!

Hemmadagar


"Frisk luft har aldrig skadat nån unge, säger pappa och kör en sväng runt en dunge"
Mammaboken är min favorit! Tips på andra roliga barnböcker uppskattas, tycker att många är så trista att läsa om och om och om igen.
Nu efter lite saga sover de middag som två söta små grisar och jag kan inte minnas sist som jag lyckades med det...


Godmorgon regngråa torsdag!Inser att det verkligen är höst, blir glad av att titta igenom alla härliga sommarbilder!

Pojkarna vaknade skrikande av att de inte kunde få upp ögonen, Sigge hade näsblod som rann & ingen ville skölja ögonen frivilligt. Det är inte roligt att vara ensam hemma då... Ikväll kommer M hem. Längtar något enormt efter honom fast han bara varit borta ett dygn. Fast nu när allt klet är borta verkar de faktiskt helt pigga båda två.
Sigges ögon är helt ok & han har dagisabstinens. Axel verkar också bättre. Får se vad de säger på Vårdcentralen.
Torsdagskram från oss!

Godnatt sjuka onsdag...


Äntligen en stund i soffan...

Så sover då äntligen de små förkylda vildarna i sina sängar & jag njuter av lugnet.
Imorgon ska vi till vårdcentralen allihop. Bäst att jag kryper i säng jag med. Ska bara se slutet av Berg flyttar in.
Han verkar ju riktigt go den där Christer...
Natti natti!

Aptiten är det inget fel på...

men annars är vi ett risigt gäng här hemma. Barnen är förkylda med rinn i ögonen & jag har haft lite feber och jobbig huvudvärk, skönt nog känns det som vi alla tre är på bättringsvägen.. hoppas innerligt att vi vaknar helt friska imorgon alla tre!

Måndag!


Välkommen nya vecka!
Alltid lite motigt innan man är igång igen men anar att denna vecka kommer rulla på lika fort som alla andra..
Pojkarna är lämnade på dagis, tvättmaskin & diskmaskin går för fullt. Naglarna lackade & kläder förberedda inför tidig uppstigning imorgonbitti. Snart dags att bege mig till jobbet för ett eftermiddagspass.
Var ute i huset en sväng efter dagislämning för ett snabbt möte med målar-Mats, de höll på att tapetsera Sigges rum och det blir jättefint, en ljusljus blå med svaga ränder i, hoppas bara att han blir nöjd och glömmer bort sitt tjat om orange när det är dags för inflytt. Snäll är jag men något orange rum blir det inte....
Önskar en härlig måndag i höstsolen!

Godnatt Söndag!


Efter en skön ledig familjehelg säger jag Godnatt Söndag!


Fredag 1:a oktober!

Gud så underbart det känns med fredag idag. Känns som det var väldigt lääänge sen som jag hade en riktigt ledig helg. Väldigt trött är jag efter att stigit upp tidigt några morgnar nu. 05.50 har jag cyklat ner till jobbet och det finns verkligen inget bättre sätt attt börja dagen. Cykla i mörkret & lyssna på radion, äta god frukost när man kommer fram.
Många mysiga arbetskamrater att skratta med. Småsura morgonvresiga utcheckande gubbar att skratta åt.
Hmmm, jag måste nog erkänna att jag saknat att jobba dessa år som jag varit hemma. Känns lite som det bästa av två världar. Att komma till dagis på eftermiddagen och mötas av stora kramar är ju fantastiskt. Life is good.
Att vi idag gått in i flyttmånaden är ju inte heller helt fel... Nu målas & kaklas det för fullt å det blir sååå snyggt!!
Önskar en skön helg! Kramar

RSS 2.0