Måndagspyssel


Snart är färgburken tom....

Härlig måndag! VG på viktig tenta & en massa energi till pyssel härhemma.
På en vägg i köket sitter nu en favoritbild på A. Lite färg på Ikeakrokar & Hammarslyckebord blev grymt fint, gillar lite plottriga arrangemang den här tiden på året, mysigt ska det va!

Godmorgon fredag!


Vällingladdar inför pyamasparty

Godmorgon!
Här var grabbarna uppspelta imorse för idag vankades det pyamasparty med
disco, popcorn & film på förskolan.. skönt & smidigt att slippa klädvalstjaffset och bara ta på jacka och gå.
Tänk om alla dagar vore så.. 

Eftersom det är oktoberlov så verkar det inte finnas något jobb för mig idag så jag ägnar nog dagen åt attt läsa & hoppas på lite jobb på måndag istället. Fördelen med att plugga är att man aldrig behöver vara helt rastlös, det finns alltid något att läsa... 

Kanske lika bra att jag får spendera dagen hemma för min vitlöksstank är inget att leka med.. Syster bjöd på tjejmiddag igårkväll. Riktigt mysigt & urgod fisksoppa bjöds det på men idag, alltså jag har nog aldrig i hela mitt liv luktat såhär mycket... så att jag nästan mår dåligt av det själv.. hoppas det är borta tills imorgon annars  vet jag inte riktigt om jag vågar gå ut på de inplanerade festligheterna...

Önskar en fab friday!

Oktoberlovsdejt


Siggan myser & kollar på grabsen

som inte har tid med något myyys...
Inte lätt att vara minst av killarna, A börjar få en egen envis vilja och det slutar ofta med ett litet bryt...

Var tog sommaren vägen?

När det börjar skymma går det fort..Å det blir rätt mörkt härute på landet

Laxpasta i Frälsis-kollektivet, tack fina för idag!

Tidig onsdag...Inget vidare bra bilder men det är svår att få skärpa på två 3,5-åringar och en 2,5-åring som inte står still, inte en sekund..
Igår dök kusinerna upp här. Eftersom de bor så lång bort så är det inte ofta man får se dem en vardag, det var riktigt riktigt mysigt!

På schemat idag står föreläsning i stan & besök av syster med barn i eftermiddag, känns som en alldeles lagom dag. Näe, nu måste jag hoppa in i duschen, kram!

Godmorgon november!


S ramlade över en cykel och slog upp ögonbrynet i söndags, här spanar han in läkningsprocessen...

Redan november!
God förmiddag denna första tisdag i november. Kikar in en snabbis för att inte somna över ett långt segt kapitel om bedömning & betygskriterier men ska alldeles alldeles snart återgå.
I eftermiddag får vi mysigt besök av Norrlanskussar så jag tänkte hämta hem grabbarna tidigt från dagis & få ihop något att bjuda på till kvällsmat.

Önskar en skön grå november- tisdag!
Krams

RSS 2.0