Godmorgon underbara Påsklov!
Här vaknade S klockan 06 och efter lite barntv fick jag med honom ut på morgonpromis, jag älskar att vara ute när ingen annan är det och lugnet ligger över området. NU: frukost!


Skärtorsdag!
Glad Påsk från oss!

Igår skulle två påskkärringar iväg och påska på dagis.
Efter mycket om och men och bråk och svrtsjuka över bästa sjalen kom vi äntligen iväg,
väl framme hade A lite feber såvi vände och åkte hem. Hade en skön hemmadag och framåt fyratiden kom jag iväg till jobbet. Idag är min sista dag och sedan tar vi PÅSKLOV hela familjen. Det ska bli riktigt riktigt skönt.
Önskar en härlig torsdag!
Puss & Kram

Dymmelonsdag 2011Härlig kokbok, roligt skriven och en massa enkla goda recept!
Å nog den snyggaste jag har i samlingen, just nu är titeln mer än lockande också..

Jag behövde verkligen det här halvåret för att få en spark i baken och inom mig värdera vad som är viktigt för mig nu som vuxen och hur jag vill att vår framtid ska se ut...
Idag ska killarna kläs till påskkärringar ( jag tror det var idag, måste ringa och dubbelkolla) de kommer bli så söta!
Ha en härlig dag!

Sunny sundayEfter en oootroligt seeg söndag på jobbet blev det utomhushäng resten av eftermiddagen och kvällen.
Vårens första grillning på tomten och sedan några timmar i lekparken. Pojkarna sprang sig trötta och jag drack kaffe i solen.. ( M kollade någon jätteviktig match på tv....) Tänk för bara några veckor sen hade man absolut ingen lust att gå ut efter middagen, nu kan man inte få nog.
Löpningen har fått stå åt sidan den här veckan med halsont och förkylning så lite stressad känner jag mig, alltid ett steg efter med allt liksom, städat och tvättat här hemma har det inte heller blivit i helgen...
Snart, snart snart har jag lite mer tid... det ska bli SÅ skönt!
Nu är jag helt slut efter helgen och med vetskapen om att det är fyra dagar kvar att jobba så är det nu nedräkning på hög nivå.... KRAM!

Solig lördag i april!


Finingar!
Kort sammanfattning av dagen idag:
Cykeltur i motvind, världens lugnaste lördag på jobbet, påskpyssel med grabbarna på eftermiddagen, kött pommes och bea, prommis till sjön och fika i lekparken, sömnig läggning av S och mysig kaffestund med kussen & Agnes
Imorgon stundar ännu en dag på jobbet så nu är det nog dags att krypa i säng
Puss & kram & gonatt!Hej Fredag!


Fredagen är här och pizzan är på ingång. Ignorerar att jag har en lång jobbhelg framför mig och fokuserar istället på att det är min sista i Norrköping. Härligt, skönt och alldeles underbart. Idag fick vi även platserbjudande från dagiset här på gatan vilket kommer bli superskönt och det mina vänner, är absolut något att fira.
Önskar en skön fredagkväll! Kramar!

Hej Torsdag!


Godmorgon! Det är så skönt att känna sig utvilad när klockan ringer 05:45, kroppen är fortfarande van vid 05:10 och dessutom gör ju ljuset sitt. Idag är det mötesdag i Örebro så 07:30 blir jag hämtad på Centralen. Skön dag, ska bli så roligt att se härliga Veronica och de andra i gänget. Hoppas också¨på att vara hemma i tid för att inte missa tjejkväll hos Åsa... Vi får se, ha en mysig torsdag! Kram

Välkommen lediga onsdag!Godmorgon onsdag!
Här vaknade två pigga killar som just nu springer runt i sovkläder och springskor...
De vill gå ut nuuuu. Det vill inte jag. Jag måste vakna till med kaffe och morgontv.
På förmiddagen har vi utvecklingssamtal på dagis så de får vänta med att gå ut till det är dags att promenera dit.
I eftermiddag har jag lovat bak och så kommer tvillingarna och hälsar på. Mysigt!
Önskar en skön dag!

Te & Pluras kök


Godaste som finns på påse, låt dra en kort stund och i med en skvätt mjölk...

Har en låång, tyst och lugn tisdagskväll i huset. Ledig dag imorgon så jag kan lugnt sitta i favoritfåtöljen framför Pluras kök, läsa bloggar, tvätta och småplocka lite i oredan som alltid finns här. Charmigt stökigt skulle jag kalla det. Har alltid önskat mig ett levande hem och nu har vi det. Grejer överallt. Mest kläder och leksaker. Ändå är jag absolut inte främmande för ett par hundar och minst en liten vilding till att utöka familjen med... Sixten säger att han vill ha en bebis. En liten Lilly. Jag kan bara hålla med, men inte nu. Grabbbarna måste få växa till sig först. Mina små grabbar. Det finaste jag har. När jag hämtade på dagis idag frågade S med sin allra allvarligaste röst och stora hundögon om vi inte kunde åka till stan och köpa springskor... han var varm om fötterna i gummistövlarna och dessutom var de inte snabba att springa i. Det var bara att lyda. Vita fina Nike-dojor fick det bli och de var så stolta. Säkrare vårtecken får man leta efter... Puss & Kram och Go´natt!

Mamma hade grabbarna en liten stund när jag kilade in och skrev nya papper med jobbet, självklart blev det lite tisdagsgodis, sådär som det blir när man hänger med mormor.. mer än nöjda var de iallafall, så nöjda att de tillomed inte ville åka hem utan gå i lite klädaffärer. S var på jakt efter en keps till A som inte har någon, tyvärr hittade vi bara en hiskelig Blixten-keps som jag låtsade var trasig... synd..

Happy!Att vakna med solen strömmande in genom fönstren en ledig söndag i april är härligt.
Världens finaste grabbar och jag ska ta tillvara på skön söndag. Vi börjar med gympastik i Ljungsbro..

RSS 2.0