Flyttar runt


våra möbler härhemma. Speciellt vardagsrum/kök har jag inte varit nöjd med hittills trots en massa olika varianter av möblemang & sofffköp de senaste 1,5 åren... Nu har jag äntligen hittat rätt känsla (tror jag). Matsalsbordet fick bli matbord i köket vilket jag är jättenöjd med, ska bara hitta en sittbänk att ha på nocken tänkte jag. Vardagsrummet ska mer bli just vardagsrum. Eftersom det inte är stort nog för både och så har vi nu bestämt att det ska bli ett skönt , fint vardagsrum. Med fin soffa, fåtöljer, någon variant av bokhylla/skåp etc... detta projekt är inte riktigt färdigt men visar till hösten då det nog är klart :) Jag brukar alltid veta hur jag vill ha det direkt så den är veligheten är ny för mig, men nu känns det som vi är på rätt väg..
(Det var när vi kom hem från Öland och stannat till i Kalmar och kollade in min kusins nya fina hus som jag kom hem och kände lite att vårt vardagsrum var ett hopkok av allsköns skit så tack Matilda för inspirationen!)

Här sover grabbarna och jag njuter av den här stunden på morgonen när alla sover, utom Hilda då förstås, hon har inte förstått det där med att sova lite längre på helgen... vi har tagit en morgonrunda och det är nog det absolut bästa med hela hundgrejen, morgonpromenaderna. Hela området sover och man följer årstiderna, nu är det verkligen nära att allt slår ut..
Söndagskram!

Killar...killlar...killarAllt genusprat som går ut på att man "inte föds till ett kön utan man blir det" kan bli lite överdrivet.. Vad jag vet om så springer inte M runt med hundra sorters vapen & låtsas att Hilda är en attackhund & vi uppmuntrar dem inte att väsnas så mycket som möjligt och vara starka och coola, snarare tvärtom... hur kunde det då bli såhär? Är allt förskolans fel eller ligger det helt enkelt i deras intresse.. det senare tror jag, och bjuder på att jag verkar omodern..

Godmorgon soliga lördag! Här kollas barntv och dricks kaffe. Kan man bli kär i en kaffebrygg så har jag blivit det. Ny vit moccamaster. Grymt snygg & kaffet blir underbart gott! planerna för dagen är inte gjorda än, garagestädning finns på to-do listan men skjuts säkert upp som så många ggr förr.. lite altanfix känns mer lockande.. Njut lördagen! Kram

Danspaus

Ibland kommer det en bra låt (enligt grabbarna) mitt i middagen så att de bara måste dansa loss en stund..

Gud vad skönt med fredag! lite vemodigt med sista dagen på praktiken idag men lite skönt också att det är sista morgonen som klockan ringer 05.30 och jag måste sitta på cykeln senast 6.55 för att hinna till skolan till 7.45..

Önska en mysig dag! Kram

Tisdag i april


After dagis. Två trötta skitgrisar & en kelsjuk Hilda. Sigge var nöjd efter någon slags Erik Saade mimning men A var ledsen & grät för ingen hade frågat om han ville sjunga.... ( aj i hjärtat...)

Efter middagen fick jag cykla området runt för att söka rätt på en vilsen köpare till min gamla mountainbike, roligt att den kunde glädja en tolvårig tjej som åkt med hela sin familj från Norrköping å hit. Nu blir det gardinshopping imorgon :)
Kramkram

Måndagsshopping (på grabbarnas intiativ)
Vad gör man inte för sina grabbar? Imorgon är det "songcontest" på förskolan & S skulle promt ha väst som idolen David Lindgren & A kepa som Ulrik Munther, så det var bara att svänga bort till Ikano efter middagen. Hittade faktiskt en riktigt fin väst på Lindex och tur som vi hade så reade de ut allt möjligt som en riktig artist behöver.. läderkepa, nitarmband & hatt = nöjda killar :)

Helgmorgon i april


Finns det något bättre än långa sega lediga morgnar när man vaknar av ljuset ( eller hunden...) & inte har ett enda måste på en hel dag...

Å vips så blev det påsk :)


Årets påskfirande gick i grönt & firades med familjen, sill, lax och en massa godis.

RSS 2.0