Två veckor senare...


Fredagens Säkert!-konsert, Så fantastiskt bra hon är!! jag är om möjligt ett ännu större fan än innan.
Vi lämnade kidsen hos mamma och pappa ( är underbart att ha dem i stan igen) och mötte sedan upp några jobbarkompisar till M. Riktigt mysigt att spontant göra något utan smågrabbarna.

Jag har lärt barnen att spela "finns i sjön"... (ok, S lärde sig hyffsat, A rörde mest ihop korten..)
Det är stort att man nu kan börja göra saker på riktigt med dem. Hur roligt som helst.

Utslagna hjältar

Men, vad gör pappa i grannens trädgård? av med förkläde och på med stövlarna
-ja vill åsså prata me grannen... social pojk.



Hälsningar från Frälsis!

Vilken dag!


Två förväntansfulla grabbar i väntan på dagiskompisarna. När S såg dom komma i sina fina gula västar såg han ut som världens lyckligaste, helt salig. Grymt härlig känsla att se honom så... jag smälter.









Axel trivdes han med. Första besöket för mig på museet och jag måste säga att jag blev impad, vilket coolt ställe!
Idag har vi också hunnit med att få badrummet fixat, varit i Tallis på supermysig playdate med twinsen samt fyllt kyl och frys till bristningsgränsen. Grym dag helt enkelt!
Nu är det väl bäst att krypa i säng, vill verkligen inte men vet hur seg jag är imorgonbitti..
Natti Natti alla söta!

Godmorgon Onsdag!


Finns det något bättre än att få sova tills man vaknar? Imorse vaknade jag klockan sju brevid en trött S som fortfarande sover, lilla A med,  så jag smög upp och tog en dusch och lite kaffe. Världens godaste bryggkaffe heter Finca Buena Vista, en single estate från el Salvador (finns att köpa på Espresso House, å har man ingen kvarn kan man få det malet där) Nu kom S uppsmygande, idag ska vi åka på utflykt med dagis till flygvapenmuseet och det var det första han sa nu. rädd för att jag skulle ha glömt bort. Svårt att glömma något med en treåring som honom.. men jag var jordens tjatigaste unge så han har någon att brås på :-)
Nu: välling!
Önskar en härlig Onsdag! Krams

Måndagskväll


Kvällsfika. Skönaste stunden på den här dagen.

Nu tyst i huset. Tröttta barn som sover. Arg man på övervåningen. ( Nånting med Modo.... han är lugnet själv annars men när det gäller sport är han rätt het ) jag håller mig på avstånd. Älskar lugna kvällar i soffan med tv & dator och ikväll också syster i telefonen... annars ganska mycket måndag. Köttfärssås. Hungriga barn. Axel vrålskrek att han ville ha godis från att vi kom innanför dörren tills vi tillslut fick i honom lite välling och därefter lyckades få i honom lite pasta 45 minuter senare...
Måndag helt enkelt.
Imorgon tisdag, vilket betyder sovmorgon & sedan ledig onsdag... härligt!
Puss & Kram & Godnatt!

HelgPics!





















Full fart hela helgen! Idag Starwars kalas hos Calle-kula. S fäktade sig svettig medans jag och lilla A myste med väldens goaste Siggan... Puss & Kram & Stora gäspningar från mig...

Godmorgon Söndag!


Godmorgon Söndag!
Här i huset är allla pigga och uppstigna ur sängen. Alla utom M som får lite sovmorgon då han var uppe och röjde undervåningen efter middagsgäster till kl två nånting... Jag kunde inte hålla ögonen öppna och somnade pang bom innan taxin deras hade kört ut från uppfarten. Tycker det är så tråkigt att jag blir så sjukligt trött. Efter kl 24 blir jag som ett lakan och kan inte tänka på något annat än och sova... nästa gång ska jag förbereda med en rejäl nap på dagen, men gårdagen var helt galet fullspäckad och det gick i ett. Till stan och låna kaffe, till Norkan för att lämna kaffe, Max, stan igen, fyraårskalas för Carl med släkten och sen hem till M som lagade middag. Vi snodde ett recept från halv åtta hos mig som visade sig vara bland det godaste jag ätit. Oxfilé med lyxmos och rödvinssås tror jag det hette... gratinerad potatis med cremefraiche och västerbottenost..
Riktigt trevligt med gäster var det som alltid när J & E kommer över.
Nu ska jag kurera min förkylning med en sor kopp chai.
Önskar en riktigt skön Söndag!

Fredag med hopp!




Om en frisk helg. A har bara 37.9 idag så det går absolut åt rätt håll.
S har varit på dagis o lekt av sig några timmar medans jag och A har myst hemma.
Nu hämtning av pappan på jobbet, Önskar en härlig fredag! KRAM

Fortsatt sjukstuga


Nu är det nr 2 som tagit över hög feber & jobbig hosta...

Naivt av mig att tro att lillen skulle klara sig från den envisa influensa...
Onsdag i huset. Underbar sol fyller huset. Treåringen bygger med lego och minstingen sitter i mitt knä.
M lämnade bilen hemma så en liten liten sväng med bilen kan vi kanske ta oss ut på efter lunch, vi får se.
Bilen som det för övrigt är något jättekonstigt fel på. Verkstan har skickat motorljudet (eller vad det nu va...) på analys till Saab i Trollhättan. Är innerligt trött på att de inte hittar något fel men den går absolut inte som den ska.
Annars får vi bara njuta av att göra ingenting mer än det vanliga. Kramas, småbråka, leka lite och städa det man kan och se en o annan film. Solen får vi njuta av genom fönstren. Fönster som skriker att de vill bli putsade. Jag ignorerar och tänker som vanligt att det får göras på söndag.
Puss & Kram!

Välkommen lediga söndag!



Njuter ledig söndag efter att ha jobbat sex dagar i streck. Dock har dessa dagar känts enormt mycket piggare än innan då jag tagit fram cykeln och på så sätt fått sova till 06 varje morgon. Tänk vad en timme mer sömn per natt kan göra.'
Här i huset har vi för tredje dagen en väldigt febrig kille med hostan från helvetet. Denna satans hosta. Mina dåliga gener. M sa igår att han borde kollat upp det innan. imorgon vabbar jag, resten av veckan vet jag verkligen inte hur jag ska lösa. Min extrapersonal är i Thailand så det blir inte lätt. Hoppas innerligt på tillfrisknande. Lilla A mår dock bra, det är positivt. Idag siktar jag på löprunda i solen, en sväng till affären och hämta ut Ellos-post och en tur till MQ för att kolla jackutbud, är SÅ sugen på en ny vårjacka och fick både rabattcheck och värdecheck på allt jag köpt där under året så det satt ju som en smäck.... Ha en härlig dag! KRAMAR

Underbara vardag


LYCKA

Att soffmysa nära med två små nybadade alldeles varma gosiga killar
Att ha kommit i fas med vardagen och den känns väldigt bra
Att höra Melissa Horn sjunga om sina Långa nätter
Att se fram emot vårens mysiga middagar
Att fina vänner ska bli föräldrar i maj
Att svettig missa ett tåg men ändå vara glad
Att i tanken inreda rum efter rum precis som man vill ha det
Att planera långhelg på ön inom snar framtid
Att bara vara väldigt lycklig helt enkelt....

Köpfri månad? eller påssjuka som någon sa

Sedär ja. Så bra gick det med det. Ligger här i sängen med datorn & elloserbjudande och kan liksom inte låta bli att klicka hem en vit sängkappa och ett par nya örngott från Zarahome. Jag som höll mig så bra påväg genom stan till stationen fast jag såg en helt underbar tavla som skulle sitta som gjuten här på sovrumsväggen. Den köpfria månaden var mest ett påhitt för att se hur beroende jag är av att handla och vilken lycka det ger mig. Världens påslag av allt. Spelar ingen roll vad jag köper. Hade laddat som fasen, hela förra veckan tänkte jag att "bäst jag passar på o köper det här nu, nästa vecka börjar ju köpfria månaden.." ungefär som när man bestämmer sig för ett nytt fräscht liv på måndagen och svullar som sjutton hela helgen... skit också. Men jag köpte iallafall inte massa skit på Pressbyrån, åtskilliga hundringar har gått där de senaste månaderna, Brämhults färskpressade, salta mandlar och tiiidningar, massor av tidningar som tröst för försenade tåg... hmm jag beövde verkligen en sängkappa. Sovrummet ser ut som ett tattarhem när man ser sängbenen, och örngott behövde vi med. Tror jag. sa inte M något om det till mamma i helgen... fast innerkuddar då.. vi slåss ju om de stackars tre vi har varje kväll... hinner kanske en sväng till Jysk imorrnkväll.
PUSS!

Påssjuka, lampsjuka säg vad jag inte har. Här nya lampan som vi på M:s intiativ letade upp för ett par helger sedan, riktigt fin faktiskt.

RSS 2.0